AMASYA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Üçler İlkokulu

Haz

Halk eğitim merkezi aracılığıyla açılan resim kursunda; okulumuz öğrencileri tarafından  yapılan resimlerden oluşan resim sergisi; öğrenci ,öğretmen ve velilerimizce büyük beğeni topladı.

Haz

Öğrencilerimiz sanal dünya metaverse ve artırılmış gerçeklik teknolojisini tecrübe etti.

May

28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Gününde okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz gönüllerince oynayıp eğlendiler.

May

Türk Hava kurumu Amasya temsilcisi tarafından açılan model uçak yapımı kursumuz başarıyla tamamlandı.

May

Okulumuz yararına gerçekleştirdiğimiz kermes öğretmen öğrenci ve velilerimizin destek ve katkılarıyla amacına ulaştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

OKULUMUZDA 'TÜRKLERİN ERGENEKON'DAN DEMİRDEN DAĞLARI ERİTEREK ÇIKIŞININ 4659. YILINDA' BOLLUK, BİRLİK VE BERABERLİĞİN BAYRAMI OLAN 21 MART NEVRUZ BAYRAMI KUTLANDI.

"DAĞLAR DEMİRDENDİ DEDİLER, TÜRK'ÜN YÜREĞİ ÇELİKTENDİ ÖĞRETTİK."

Mrt

Okulumuz Tema Vakfı ile birlikte 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında fidan dikim etkinliğine katıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı coşkulu bir şekilde kutlandı

Mrt

103 yaşında İstiklal Marşı'nın kabulü olan 12 Mart ta okulumuz da hakkıyla kutladık.

Mrt

Okulumuz velilerine yönelik okul rehberlik servisi tarafından 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' semineri verildi. Velilerimize teknolojinin doğru kullanımı ve yanlış kullanıldığında ortaya çıkabilecek riskler ve durumlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine okul rehberlik servisi tarafından problem çözme becerileri ile ilgili eğitim verildi. Etkinliklerle ve videolarla problem çözme basamakları anlatıldı.

Mrt

Amasya Yeşilay derneği okulumuzda stant açarak öğrencilerimizi bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirdi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri sıfır atık kampanyası kapsamında AKAB' ı ziyaret ettiler

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönemi öğrencilerimize karnelerini dağıttık ve İstiklal Marşını söyleyerek öğrencilerimizi velileriyle beraber evlerine yolladık.