AMASYA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Üçler İlkokulu

Mrt

OKULUMUZDA 'TÜRKLERİN ERGENEKON'DAN DEMİRDEN DAĞLARI ERİTEREK ÇIKIŞININ 4659. YILINDA' BOLLUK, BİRLİK VE BERABERLİĞİN BAYRAMI OLAN 21 MART NEVRUZ BAYRAMI KUTLANDI.

"DAĞLAR DEMİRDENDİ DEDİLER, TÜRK'ÜN YÜREĞİ ÇELİKTENDİ ÖĞRETTİK."

Mrt

Okulumuz Tema Vakfı ile birlikte 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında fidan dikim etkinliğine katıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı coşkulu bir şekilde kutlandı

Mrt

103 yaşında İstiklal Marşı'nın kabulü olan 12 Mart ta okulumuz da hakkıyla kutladık.

Mrt

Okulumuz velilerine yönelik okul rehberlik servisi tarafından 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' semineri verildi. Velilerimize teknolojinin doğru kullanımı ve yanlış kullanıldığında ortaya çıkabilecek riskler ve durumlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine okul rehberlik servisi tarafından problem çözme becerileri ile ilgili eğitim verildi. Etkinliklerle ve videolarla problem çözme basamakları anlatıldı.

Mrt

Amasya Yeşilay derneği okulumuzda stant açarak öğrencilerimizi bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirdi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri sıfır atık kampanyası kapsamında AKAB' ı ziyaret ettiler

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönemi öğrencilerimize karnelerini dağıttık ve İstiklal Marşını söyleyerek öğrencilerimizi velileriyle beraber evlerine yolladık.

Şbt

Dönem sonu faaliyetlerimizle öğrencilerimiz çok mutlu oldular.Yazar buluşması,bir kelime bir işlem, yetenekler buluşuyor, hitabet oyunları, sosyal sorumluluk ve kitap okuma saati gibi birçok etkinlikle dolu dolu bir hafta geçirdik.

Ock

Okulumuz da öğrenci ve velilerimize ilkyardım eğitimi semineri düzenlendi.

Ock

Okulumuz, ÇEDES Projesi kapsamında Yardımseverlik ve Merhamet konusunda ekmek fırını şubesi işbirliği ile 'Askıda Ekmek' kampanyası düzenlenmiştir. Okul müdürümüz, öğrencilerimiz ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmaları gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz, ÇEDES projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile atık pil alanları oluşturuldu.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla okulca yapılan farklı etkinlikler yanında öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimiz Amasya'lı Şehidimiz Hakan Gül ün ailesine ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretimizle çok mutlu olduğunu ifade eden şehidimizin annesi ile gerçekleştirilen sohbetin ardından topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ara

YERLİ MALI HAFTASI Güzel Yurdumuzun yedi bölgesini; öğretmen, öğrenci ve velilerin katkılarıyla oluşturulan stantlarda tanıtarak kutladık.